Beeldschermcommunicatie voor ;
informatie – branding – promotie – sfeer – art – training – gaming – entertainment.

Stichting DiSiN (Digital Signage Nederland)  is de brancheorganisatie voor beeldschermcommunicatie. DiSiN  wil deze zeer dynamische branche op een professionele wijze bundelen. Dit kan alleen succesvol zijn met uw steun, met uw ideeën en met uw actieve inzet. Uw lidmaatschap is van grote betekenis. Samen zijn wij sterker en kunnen wij Digital Signage in Nederland groter op de kaart zetten. Wij rekenen op uw positieve en constructieve stem.

Er worden voor Digital Signage diverse benamingen gebruikt zowel in het Nederlands als in het Engels. Digital Out of Home Media (DOOH – DOOHM) Digital Signage Network. Dit maakt de omschrijving daarom ook lastig. Digital Signage is een paraplu term en wordt internationaal algemeen gebruikt. Een goede Nederlandse vertaling hiervoor is beeldschermcommunicatie.

Digital Signage is een digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele (print) media te vervangen. Beeldschermen waarmee doelgerichte informatie, entertainment en reclame wordt aangeboden. Met het juiste beeldscherm en de juiste content met de juiste reclame op het juiste moment naar de juiste kijker. Efficiënter kan het niet. Van naambordje tot megascherm in het stadion – van iPad tot gevelbekleding – van digibord tot holografische projectie.

Beeldschermen zullen alomtegenwoordig / mobiel / goedkoop / altijd-aan zijn en vormen een naadloze interface met alles dat achter het scherm ligt (de gehele wereld). De connectie loopt via het mobiele web de Digital Out of Home schermen en meer en meer via de ‘cloud’. Consumenten zullen steeds meer interesse hebben in ‘schermen’ en steeds minder in ‘apparaten’ en natuurlijk naar al hetgeen waartoe deze beeldschermen toegang geven.

Anno nu, leven we in het beeldschermen tijdperk!!

Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.